Recenze: Panna nebo orel

31. března 2013 v 9:50 | Monika Ošívková |  Filmy (něco jako recenze)
Ahoj lidi.
Rozhodla jsem se napsat svou první "recenzi", tak buďte ohleduplní :D
............................................................................................................

Panna nebo orel

O čem film je?
Středoškolačka Olive zalže své nejlepší kamarádce o tom, že strávila víkend a přišla o panenství s vysokoškolákem, který ovšem doopravdy neexituje. Rozhovor vedou na školních záchodech, kde ho uslyší někdo, kdo ho slyšet neměl. Lež se rychle rozšíří po škole a každý na Olive kouká jako na "šlapku". Později Olive ještě pomůže svému homosexuálnímu kamarádovi v tom, aby ho ostatní přestali šikanovat. Předstírají, že spolu mají bouřlivý sex na jedné party. Jenže za Olive začnou chodit další "loseři" a chtějí, aby mohli říkat, že s ní měli sexuální zážitek. Začnou jí dokonce nabízet peníze. Olive se ovšem všechno začíná vymykat z rukou. Jediný, kdo při ní v tuto dobu opravdu stojí, je její kamarád, kterého zná už od dětství. Jak jinak by tento příběh mohl dopadnout než tak, že tito dva nakonec skončí spolu..


Mé hodnocení:
Po dlouhé době komedie, u které jsem se několikrát opravdu zasmála! Hlášky, které pronáší její rodiče, jsou vážně neskutečné :D Jediné, co mi přijde divné, je zveličování příběhu o ztrátě panenství. Já nevím, ale přijde mi, že by to v reálném životě každý hodil za hlavu, že se nějaká 17ti letá holka vyspala s klukem.. Ale to už by pak ten film samozřejmě nemohl být o tom, o čem je :D Naopak zase nechápu chladnou hlavu Oliviných rodičů.
Podle mě je to hodně dobrá komedie :) Možná je to tím, že jsem se po shlédnutí asi 10 hororů konečně taky dostala k nějaké komedii, nevím :D
Každopádně tento film doporučuji a dávám mu..

.. 95%


............................................................................................................
Jak už jsem psala.. V recenzích nejsem dobrá a nikdy jsem to nedělala, ale snažím se vyjádřit svůj názor a třeba se někdo právě kvůli tomuhle článku na ten film koukne :)
Tak co.. Viděli jste tento film? Nebo máte v plánu na něj kouknout? Pište komentáře ;)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jakou známkou bys ohodnotil/a můj blog? (jako ve škole)

1
2
3
4
5

Komentáře

1 WeirdBitch† WeirdBitch† | Web | 31. března 2013 v 10:28 | Reagovat

od kolika máš piercing?:D promin ze se tak blbe ptam ale chci přesečit mamku:DD

ijnak o tomhle filmu jsem už na nějakém blogu četla,stáhnu si to vypadá dobře:)

2 WeirdBitch† WeirdBitch† | Web | 31. března 2013 v 10:54 | Reagovat

chtěla bych:X...já právě chtěla piercing,když mi bylo 14 a mamka mi to nechtěla dovolit a zaplatit:DD,ale ted už je mi 15 a kdybych si na to našetřila tak to snad dovolí:)

3 Pájun^^ Pájun^^ | E-mail | Web | 31. března 2013 v 11:08 | Reagovat

Sakra já už ten film musím fakt zkouknout, všichni na to píšou recenze:D.No takže z toho vyplívá že jsem to neviděla:X ... ale jak tak pročítám tvou recenzi tak mě to hodně láká:3

4 DeeXx DeeXx | Web | 31. března 2013 v 11:27 | Reagovat

Tenhle film miluju. Mám strašně ráda filmy tohoto typu ,jako jsou sprostý protivný holky a podobně a tohle k nim uplně patří!  Taky mi přišlo přehnané jak všeci šíleli z toho ,že už není panna.. :D Ale tak většina filmů je přehnaná a k tomuhle to prostě sedělo! :)

5 M. M. | Web | 31. března 2013 v 11:37 | Reagovat

super film :)

6 Vivianna Suicidal. Vivianna Suicidal. | Web | 31. března 2013 v 11:37 | Reagovat

Tak ty máš zase to šťastie, že sa ti to nestalo. Lenže mne sa to bohužiaľ stalo už dvakrát. Vážne to neprajem zažiť nikomu.
Rozum sa mi pozastavuje nad ľuďmi, ktorí sú schopní zámerne ponižovať a ubližovať. Možno raz prídu k rozumu.

7 Adele. ▲ Adele. ▲ | Web | 31. března 2013 v 11:39 | Reagovat

Supr film, souhlasím s recenzí :)
JInak krásný dess^^

8 Ann xP Ann xP | Web | 31. března 2013 v 11:45 | Reagovat

Není nejhorší :) Fajn film.

9 Adele. ▲ Adele. ▲ | Web | 31. března 2013 v 11:46 | Reagovat

Supr film, souhlasím s recenzí :)
JInak krásný dess^^))

10 Kika Kika | Web | 31. března 2013 v 11:49 | Reagovat

Tenhle film mi doporučila kamarádka a já na něj zapomněla, díky za připomenutí :D Každopádně recenze je hezká, upřímná. Jdou ti :-)  :-)

11 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 31. března 2013 v 12:12 | Reagovat

tenhle film jsem viděla:) je fajnový:D:)

12 Kelíns Kelíns | E-mail | Web | 31. března 2013 v 12:24 | Reagovat

Jé to je náhoda já se na něj zrovna včera koukala. Moc se mi líbil.
Hezky jsi ho zhodnotila.
Ema Stone patří mezi mé oblíbené herečky. Ještě se mi s ní líbil film: Bláznivě ztracená láska.

13 xoxoNelly xoxoNelly | Web | 31. března 2013 v 12:50 | Reagovat

ten film je boží.. :D :D

14 Hanča Hanča | Web | 31. března 2013 v 13:06 | Reagovat

Na tvou první reakci je to víc než dobré!:D :)
Miluju ten film a Emma Stone je úžasná herečka. Když psala sprosté slovo hráškem na talíři, to bylo boží. :D

15 xoxo-gossipgirl xoxo-gossipgirl | Web | 31. března 2013 v 13:50 | Reagovat

super film, videla jsem ho nejmene 5x :D

16 Unicorn. Unicorn. | Web | 31. března 2013 v 14:01 | Reagovat

Dívala jsem se na designy, které jsi vyráběla a jsem ohromená, všechny do jednoho krásné. :)

Emma Stone je úžasná a film taky. Líbilo se mi, jak dostala to přání nebo co to bylo. Jak si to pak zpívala i ve sprše. Nebo to jak psala sprosté slovo hráškem. Nebo ten její táta. Jak se rozčiloval, kdo mu řekl, že je adoptovaný a přitom byl jediný černoch. :D

17 Unicorn. Unicorn. | Web | 31. března 2013 v 14:12 | Reagovat

Jo, to bylo dobré. Nebo jak on řval, jak měli ten falešný sex, že to smrdí. :D U toho mi snad i vyhrkla slza. Bylo to fakt dobré. Všechno. Super film. :)

18 Rebele Girl Rebele Girl | Web | 31. března 2013 v 14:27 | Reagovat

Ani ja niekedy nemôžem pochopiť absurditu filmov, ale neboli by to filmy, no nie? Tento sa mi fakt páčil, aj keď z názvu som čakal že to bude nejaká trapošina na štýl Prcičiek....Nevydarených....Páčil sa mi  a určite si ho ešte pozriem...len kvôli Emme ^.^

19 Anne Anne | Web | 1. dubna 2013 v 15:21 | Reagovat

Viděla jsem a považuji ho za jeden z nejlepších. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama